Landgoed Kerkendel


 

Landgoed Kerkendel in Kootwijk heeft een zeer groene en rustige uitstraling, is van alle luxe voorzien, biedt veel privacy  en is kindvriendelijk. 


 


 

Faciliteiten: 

Op het park zijn een tennisbaan, tafeltennis, biljart, trampoline, jeu de boules baan, badmintonveld en een fitnessruimte.

Voor de inwendige mens kunt u gedurende de openingstijden terecht voor een hapje en een drankje in Kerkendel Plaza.


 


 


 


 

Zwemmen kunt u tegen gereduceerd tarief in het subtropische zwembad van bungalowpark "De Berkenhorst", dat zich op 500m. afstand van landgoed Kerkendel bevindt. Van mei tot oktober is het zwembad zelfs gratis toegankelijk voor 2 gasten van ons chalet.

 In “De Berkenhorst” bevindt zich een beperkte supermarkt, waar u dagelijks verse broodjes kunt krijgen. Daar zijn ook fietsen te huur.

Parkeren: Direct naast het chalet is plaats voor één auto. Overige auto's dienen gebruik te maken van de parkeerplaats bij de ingang, 150 meter van het chalet. Op het park wordt stapvoets gereden (drempels zijn aanwezig).

Het park biedt u niet alleen een omgeving met een overweldigende natuur, maar is ook een perfecte basis voor verkenning over de Veluwe met zijn ongekend rijke historie en pittoreske plaatsjes.

Huisdieren (max. 2) zijn welkom.

Zie ook de website van het park: www.landgoedkerkendel.nl


 

 

Vakantiehuisje op de Veluwe

heerlijk genieten in de natuur